Culturele Kring vindt nieuwe locatie voor het komende seizoen

De Culturele Kring Adriaen Poirters heeft een nieuwe locatie gevonden voor het komende seizoen 2020/2021, namelijk het evenementengebouw The Inside aan de Heusdensebaan te Oisterwijk.
De wijziging van locatie was nodig vanwege corona.

De afgelopen jaren vonden de lezingen van de Culturele Kring plaats in Tiliander. Maar vanwege de coronamaatregelen is in de grote zaal van Tiliander slechts ruimte voor 60 personen. Vóór corona waren er in dezelfde ruimte 120 plaatsen die meestal volledig bezet waren tijdens de lezingen. Bij The Inside is plaats voor 120 personen, met volledige inachtneming van de coronaregels. Daardoor kan het programma van de Culturele Kring in het seizoen 2020/2021 gewoon doorgang vinden.

Ook de jaarlijkse Adriaen Poirters Lezing zal dit jaar worden gehouden in The Inside. Deze lezing is ook toegankelijk voor niet-leden. Vorig jaar werd de lezing gehouden door voormalig EU-president Herman van Rompuy. Dit jaar verzorgt de filosoof Daan Roovers de lezing. Zij voert momenteel de titel van Denkers des Vaderlands. De Adriaen Poirters Lezing zal gaan over het thema: “Wij zijn de politiek”. De lezing wordt gehouden op woensdag 9 december 2020.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.